Bine ați venit la Chisinau Maker Faire 2023, cel mai mare festival tehnologic pentru întreaga familie! Suntem încântați să vă aducem cele mai noi și interesante inovații tehnologice, de la roboți și drone până la imprimante 3D și realitate virtuală.

În plus la activitățile noastre interactive și demonstrații tehnologice, suntem foarte încântați să găzduim și un târg de cariere pentru companiile care doresc să-și găsească viitorii angajați sau stagii de practică. Suntem convinși că festivalul nostru este locul perfect pentru a face conexiuni valoroase cu cei mai talentați tineri profesioniști din Moldova.

Companiile care doresc să participe la târgul nostru de cariere pot aplica folosind formularul de mai jos.

Vă rugăm să furnizați informații despre compania dvs., precum și despre tipurile de poziții pentru care sunteți în căutare. De asemenea, vă rugăm să ne spuneți cum ați dori să fiți contactați pentru a discuta mai multe detalii.

Pentru vizitatorii noștri, festivalul nostru oferă o oportunitate unică de a explora și de a învăța despre cele mai noi tehnologii și inovații. De la experimentarea realității virtuale și încercarea de a construi propriul robot, până la a vedea cele mai recente inovații în tehnologie și electronice, veți găsi ceva pentru toată familia.

Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă la Chisinau Maker Faire 2023 – un festival plin de energie și inspirație, care va aduce cele mai recente inovații tehnologice în inima Moldovei.